Συνέντευξη ΥΜΕΠΟ Δ.Βίτσα στo ρ/σ NEWS 24/7

25/6/2019

Καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο ρ/σ NEWS 24/7 88.6 ήταν ο Υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα Αθηνών και Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.

Σε σχέση με το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί το προσφυγικό ως μοχλός πίεσης από πλευράς της Τουρκίας προς την Ελλάδα και την Ευρώπη, δήλωσε: "αλίμονο αν χρησιμοποιηθούν άνθρωποι για άλλες βλέψεις".

Σχετικά με τις Δηλώσεις του κου Μητσοτάκη ότι αν δεν επιτύχει αυτοδυναμία η ΝΔ θα έχουμε ξανά εκλογές το Δεκαπενταύγουστο, επεσήμανε ότι προκειται για εκβιασμό προς τον Ελληνικό Λαό και ο κος Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει "ότι η ισότητα της ψήφου των πολιτών είναι κακό πράγμα".

Αναφερόμενος στο διεκύβευμα των ερχόμενων εθνικών εκλογών είπε ότι είναι "ποιος και με ποιο σχέδιο θα κυβερνήσει", συμπλήρωσε ότι "επιδιώκουμε το πρωί της 8 Ιούλη να είμαστε η πρώτη πολτική δύναμη" και σχολίασε ότι "οι προοδευτικοί ψηφοφόροι είναι πλειοψηφία στη χώρα και πάντα ήταν πλειοψηφία και χρειάστηκε μια σειρά αλλαγών στον εκλογικό νόμο για να μπορεί να βγαίνει δεξιά κυβέρνηση".